bike camps
visuals
home
trainingen
guestbook
about mikey contact
mikey's report agenda
links
mikey's workshop
Bikeskills?

Een zeer goede aanvulling als je een Skills training hebt gevolgd...!!!

Het #1 boek voor mountainbikers.

bikeskills_cover4

Bike Skills – Mountainbike Rijtechnieken van Basics tot Masterclass

Of je nu een beginner of een gevorderde rijder bent, de 22 hoofdstukken in dit boek geven je een heldere leidraad bij het ontwikkelen van rijvaardigheden op de mountainbike. Daarbij wordt geen enkel onderwerp overgeslagen: de afstelling van de fiets, evenwichtsoefeningen, maar ook het nemen van haarspeldbochten en verschillende sprongtechnieken worden behandeld. Meer dan 200 kleurenfoto’s tonen daarbij stap voor stap de bewegingen en specifieke aandachtspunten. Voor vergevorderde rijders bevat dit boek bovendien een aantal Masterclass-onderdelen. Dit zijn technieken waarmee je de moeilijkste uitdagingen kunt overwinnen.

Verbetering van je rijvaardigheid geeft je meer vrijheid om te rijden waar je maar wil. Je zelfvertrouwen groeit en daarmee ook het plezier op de mountainbike. En dat ligt met dit boek binnen handbereik!

Het boek is geschreven door Michel Romen en bestel je via www.bikeskills.nl

 

 

 

© Mikeys Bike Adventures | Tac'tik Maastricht 2014

Login
Visit Mikey on YouTube
Visit Mikey on Picasa
Visit Mikey on Facebook
englishflag
item5 visuals item6 item1 trainingen item4 guestbook guestbook item7 about mikey about mikey item8 contact item9 mikey's report mikey's report agenda item10 links item11 maloja1