bike camps
visuals
home
trainingen
guestbook
about mikey contact
mikey's report agenda
links
mikey's workshop
Mikey Who?

Mikey is een biker in hart en nieren. Eind jaren 80 gebeurt het: Mikey is 15 jaar krijgt zijn eerste mountainbike en is reddeloos verloren. The passion begins.

Een old-school MTB met starre vork, hij was gelijk verliefd. Met zijn broer en een groep vrienden werden de Limburgse heuvels en de Belgische Ardennen zowat elk weekend onveilig gemaakt. Tochten van 90 kilometer waren daarbij geen uitzondering.

Na het zien van de wereldtop met de XC-Worldcup in Houffalize 1990 was Mikey helemaal verkocht.

Na een 1ste plek bij de funklasse van de XC-Worldcup in Landgraaf 1992 heeft Mikey zijn wedstrijdlicentie aangevraagd. Dat resulteerde gelijk in een 3e plek op het NK Mtb juniorenklasse, een 1ste plek in het Shimano overall klassement, deelname met de Nationale selectie op het EK en WK van 1993. Maar Xc alleen was niet uitdagend genoeg; Downhill, Dual slalom en Trial waren precies de disciplines waar actie, techniek, lef en conditie bij elkaar kwamen.
Deelname aan het EK downhill in 1994, het WK downhill in '95, een 6e plek op het NK downhill in 2000, maakte Mikey een echt allround biker.
Na een wedstijdstop van 12 jaar heeft Mikey sinds 2013 weer een licentie aangevraagd en staat hij weer aan de start van verschillende Enduro en Downhill wedstrijden met de Masters klasse. Grenzen verleggen hoever je jezelf nog kunt pushen. Regelmatig staat Mikey dan ook op het podium bij de Masters klasse.

Daarnaast heeft Mikey jaren gewerkt als hoofdinstructeur bij outdoor centrum ROCCA in Gulpen, een 1 jarige externe buitensport opleiding bij het Cios in Sittard gevolgd, en is in het bezit van een EHBO diploma. 

Met al deze ervaring en kennis vielen uiteindelijk alle puzzelstukken op z'n plaats en Mikey's Bike Adventures was geboren. 
Mikey's Bike Adventures komt voort uit het verlangen om de jarenlange opgedane ervaring en kennis op een professionele en relaxte wijze door te geven.

#sharethepassion #moreskillsismorefun #pushyourlimits #boostyourride #thenextlevel 
 

 

Mikey (Maichel Lemmens)
Mountainbike Leraar/Coach

    
 

         

 

 

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Login
Visit Mikey on YouTube
Visit Mikey on Picasa
Visit Mikey on Facebook
englishflag
item5 visuals item6 item1a trainingen item4 guestbook guestbook item7 contact contact item12a item9 mikey's report mikey's report agenda item10 links item11 item20 mikey's workshop mikey's workshop maloja1